🍷 UNCORKING THE BASICS #3

Neseviis X Kruttverket presenterer: Uncorking the basics of red wines from the USA!

USA er et stort land, med mye god vin. Hold av 27. November kl. 18-20 for å lære mer om de vanligste rødvinsdruene de produserer!

Vi starter med en innføring i smaketeknikk før vi samarbeider i lag for å smake og lukte oss fram til å finne ut hvilke kjente amerikanske rødvinsdruer vi har i glasset. Videre vurderer vi kvalitet for å finne ut hvilken vin som er dyrest, og hvilken som er billigst.

Som alltid blir det quiz på slutten!

Dette er del 3 av 3 kvelder med fokus på å lære mer om å smake og lukte på vin. Hvis du kjøper sesongbillett får du ca. 10% rabatt på hele kursrekka.

Hvis du kommer rett fra jobb til kurs går det an å kjøpe sandwich på Kruttverket. Kruttverket er åpent fra 12.00 til 22.00, har alle rettigheter og badstu på stedet.

Neseviis ble startet i 2023, med det mål for øyet at vin skal være gøy!
Neseviis består av:
Josefine Coward som har jobbet i servering og uteliv hele sitt voksne liv, og har alltid hatt en stor interesse for faget. Etter en pit stop som grunnskolelærer i noen år, kalte vinen henne tilbake, og hun har nå fullført WSET 2 og 3 i vin, vinkelnerutdanning og holder på med fordypningsstudiet WSET Diploma. Josefine jobber i dag i en av Oslos beste vinbarer.

Cathrine Hasselberg er egentlig utdannet kultur- og samfunnsviter og journalist, men etter mange års vennskap med Josefine har også hun begynte å sette pris på de mer edle dråpene! I Neseviis jobber hun med nettside og SoMe, og tar gjerne imot bookingen din! Cathrine jobber til daglig som prosjektleder for Osloove.

For mer info se www.neseviis.no, eller send en epost til [email protected]

Kruttverket • Arnljot Gellines vei 41 B, 0657 Oslo, Oslo, Norge

Google Map of Arnljot Gellines vei 41 B, 0657 Oslo, Oslo, Norge

Foreningen Kroloftet

post@kroloftet.no