Tiešsaistes praktiska nodarbība "PowerPoint slaidu efektīva izveide ar Chat-GPT vai līdzīgiem rīkiem"

Pirmdiena 30. oktobris 2023 plkst. 18:00 - 20:00 EEST

Lūdzu pieslēgties pasākumam laicīgi, lai pārbaudītu, vai Jūs redzat, dzirdat un vai Jūs redz un dzird pasākuma organizatori.

MS Teams

Atvainojiet, šobrīd visas biļetes ir izpārdotas.

Vai vēlaties atvieglot darbu ar prezentācijas slaidiem - strādāk ātrāk, efektīvāk, saņemt padomu, radīt idejas un izveidot pārliecinošus slaidus? Mācies izmantot mākslīgo intelektu (MI), lai padarītu savas PowerPoint prezentācijas efektīvākas un radošākas.

Divu stundu garā nodarbībā būs pavisam mazliet teorijas, bet lielākais laiks tiks veltīts praktiskām mācībām - mēģināsim, eksperimentēsim un pārliecināsimies par MI spēku un palīdzības apmēru darbā ar prezentācijas slaidiem.

Ko Jūs iegūsiet šajā nodarbībā?

🍒 Uzzināsi, kurš no šobrīd bezmaksas pieejamajiem MI rīkiem- Chat-GPT, Bing Chat vai Bard - ir labākais palīgs prezentācijas slaidu izveidē.

🍒 Iemācīsieties izmantot MI rīkus, lai uzlabotu darbu ar prezentācijas slaidiem.

🍒 Apgūsiet, kā efektīvāk veidot slaidus, ieekonomējot laiku, kas veltīts prezentāciju izstrādei, un palielināsiet to kvalitāti.

🍒 Eksperimentēsiet ar teksta saīsināšanu, pilnveidošanu, strukturēšanu, pārrakstīšanu un jaunu ideju radīšanu.

🍒 Uzzināsiet, kā pārnest MI rīku radīto saturu uz PowerPoint un pielāgot Jūsu organizācijas vai Jūsu izvēlētajai prezentācijas veidnei.

🍒 Apgūsiet uzvedņu rakstīšanu - komunikācijas valodu ar ģeneratīvajiem MI sarunbotiem. Te arī uzzināsiet, kas jāņem vērā, vēloties tos izmantot latviešu valodā.

🍒 Iegūto informāciju un prasmes varēsiet pielietot jau nākamās prezentācijas slaidu izveidē.

🎁Piedaloties seminārā, dāvanā saņemsi e-grāmatu par 50 uzvednēm prezentācijas materiāla izveidei. Visas uzvednes ir testētas un lielai daļai piedāvāju piemērus trīs sarunbotos - Ghat-GPT, Bard, Bing Chat -, kas atspoguļoti materiālā.

Pasākuma cena: EUR 29.90

Šis seminārs būs noderīgs visiem, kas vēlas attīstīt savas digitālās prasmes, apgūt MI rīkus, kas palīdz ikdienas profesionālos pienākumus veikt efektīvāk un labāk.

Seminārs notiks tiešsaistē Microsoft Teams. Dalības tehniskā informācija un links tiks nosūtīts individuāli pēc samaksas veikšanas. No datora piedaloties, nav nepieciešams lejuplādēt programmu!

Mācībām Jums būs nepieciešams:

  1. Pieeja Microsoft 365 , PowerPoint (citas Office versijas arī varēs izmantot, bet būs atsevišķas funkcijas, kuras nebūs iespējams veikt)
  2. Iespēja izveidot kontu ChatGpt (iespējams, Bing un Bard)
  3. Attālinātam mācību procesam divi ekrāni: uz viena skatīties lekciju un uz otra pašam izmēģināt un praktizēt. Sīkāka informācija sekos, iegādājoties biļeti!

Iepriekšēja pieteikšanās un apmaksa obligāta.

Par semināra vadītāju:
Ilze Rassa, komunikācijas arhitekte un personīgā zīmola meistare. Aptuveni divdesmit gadu laikā enerģiski un mērķtiecīgi rūpējusies gan par Baltijas uzņēmumu, to vadītāju, gan Latvijas Valsts prezidenta reputāciju. Darbojusies uzņēmumu vadības grupās un piedalījusies stratēģiskā biznesa plānošanā.

Ilzei ir nacionāla, starptautiska, privātā un publiskā sektora pieredze komunikācijas nozarē. Viņa ir veidojusi un īstenojusi komunikācijas stratēģijas Valsts prezidentam, NATO, Statoil Latvia, NATO samitam Rīgā, AAS BALTA, Rail Baltica un banku sektoram. Viņa ir organizējusi liela mēroga pasākumus kā NATO kandidātvalstu un NATO dalībvalstu samitus Rīgā, ASV prezidenta Buša vizīti Latvijā un radījusi Rail Baltica Globālo Forumu.

Ilze ir apbalvota ar Atzinības krustu, 5. šķiru un LASAP gada balvu “Zelta poga”. Divas reizes bijusi Baltic PR Awards žūrijā.

Vairāk informācijas: www.ilzerassa.com vai LinkedIn: https://www.linkedin.com/in/ilze-rassa/

Ilze Rassa, komunikācijas arhitekte, personīgā zīmola meistare

info@ilzerassa.com