Vozičkanje 2024

Saturday 18. May at 13:00 - 18:00

Minimanija • Loška ulica 13, 2000 Maribor, Upravna enota Maribor, Slovenia

Online ticket sales has ended.

Pridružite se nam 18.5.2024 na vozičkanju, ki tokrat ne bo namenjeno samo mamicam z vozički. Pripravili smo pester program, pogostitev v dobri družbi, različna predavanja in okrogla miza na temo vroče tematike "NAVIDEZNA POPOLNOST NA INSTAGRAMU". Med tem, se bodo lahko otroci poigrali na igralih.
Domov ne boste odšle praznih rok, saj ob prihodu prejmete bogat goodie bag, čakajo vas tudi stojnice z različnimi ponudniki.
Na tokratnem vozičkanju se bomo zbrali v soboto, 18.5.2024 ob 13.uri. Mamice se boste lahko v družbi Maše Črešnik sprehodile po mariborskih ulicah, nosečke pa se boste pod vodstom v družbi Ines Potočnik razgibale. Sprehodili se boste ob stojnicah različnih ponudnikov in kasneje prisluhnili predavanjem Nine Gerl, Nastje Pavel, Ane Zrimšek, Katje M. Pečovnik, Ane Trampuž. Zaključili bomo z okroglo mizo, kjer bodo Petra Parovel, Tina Stubljar, Ajda Rotar Urankar, Tamara Lampe, Ema Koselj, Barbi Završnik, Kaja Karba in Ana Trampuž, govorile o "navidezni popolnosti na Instagramu".

Minimanija • Loška ulica 13, 2000 Maribor, Upravna enota Maribor, Slovenia

Google Map of Loška ulica 13, 2000 Maribor, Upravna enota Maribor, Slovenia

Maša Črešnik

masa.cresnik@gmail.com