Tehnopoli AI töötuba

Neljapäev, 23. märts kell 09:00 - Reede, 24. märts 2023 kell 16:00 EEST

Mektory • Raja 15, 12618 Tallinn, Harju maakond, Eesti

Online

Osta pilet

tehnopol.ee

Ootame tööstusettevõtteid osalema tehisintellekti arendamisele suunatud töötuppa, mis toimub 23. ja 24. märtsil Tallinnas!

Tehisintellekti töötoa eesmärk on toetada Sinu ettevõtte ambitsiooni võtta kasutusele AI lahendus, et oma ettevõtte sisemisi protsesse efektiivsemaks muuta ning muutlikus keskkonnas paremini toime tulla. Selleks korraldame 2023. aastal kaks töötuba – ühe märtsis ja teise septembris.

Töötoaga viime kokku ühelt poolt tehisintellekti väljakutseid ja vajadust omavad tootmisettevõtted ning teisalt lahenduste pakkujad. Korraldame neile 2-päevase töötoa ühise pilootprojekti loomiseks, sh tehnilise lahenduse loomiseks, uue lahenduse äriliseks valideerimiseks ja tervikliku projektiplaani koostamiseks. Töötoa teine päev on pühendatud projektide esitlustele ja hindamisele, mille raames parimatele projektidele jagatakse ka rahastust (kuni 75 000 eurot/projekti kohta). Töötoa käigus toetavad osalejaid valdkonna mentorid ja koolitajad.

Töötuba on osalejatele tasuta, registreerimine on avatud SIIN.

Töötuppa on oodatud väljakutsete pakkujatena ettevõtted, kelle protsesse (nt tootmises, kliendihalduses, tootearenduses või mujal) on võimalik tehisintellekti lahendusega tõhusamaks ja kestlikumaks muuta.

Töötuppa on oodatud lahenduste pakkujatena nii tärkavad kui tegutsevad ettevõtted, teadlased, spetsialistid, tudengid – kõik, kes suudavad ja soovivad end tehisintellekti loomisel ja rakendamises proovile panna. Samas on oodatud ka ettevõtted, kel endil väljakutse ja lahenduse pakkuja on olemas või kui väljakutse esitaja juba ise oma väljakutset lahendab.

Mektory • Raja 15, 12618 Tallinn, Harju maakond, Eesti

Google Map of Raja 15, 12618 Tallinn, Harju maakond, Eesti

Teadus- ja ärilinnak Tehnopol

events@tehnopol.ee