Sufflékokken - Ostesufflé - Workshop med middag på Kampen

Sat 12. June 2021 at 16:00 - 21:00

Kampen · 0653 Oslo, No State/Province, Norway

Online ticket sales has ended.

Etter å ha brukt 10 år og vel over 200 middager på å perfeksjonere kunsten å lage Ostesufflé har jeg nå lyst til å dele den med deg.

Drømmen er et dedikert spisested - men med all usikkerheten som hersker i serveringsbransjen har jeg utviklet et alternativt konsept - der jeg kommer hjem til deg med alt utstyr og ingredienser, og viser deg og familien / vennegjengen hvordan man får den perfekte Ostesuffléen. Hvis dere ønsker kan dere delta i prosessen.

Workshopen avsluttes når Ostesuffléen settes i ovnen.

I tillegg til middag og workshop vil dere få en Suffléform av høy kvalitet og noen av mine favoritt-oppskrifter dere kan bruke for å perfeksjonere deres egen sufflékunst videre hjemme.


Hvorfor hjemme hos deg?
En viktig regel for når man serverer ostesufflé er at suffléen venter aldri på gjestene - gjestene må vente på den. Grunnen er at suffléen vil begynne å falle sammen ca. 5 minutter etter at den er tatt ut av ovnen. Derfor egner den seg dårlig som take-away og godt i din egen stekeovn - med kort vei til middagsbordet.

Hva slags ostesufflé kan du få?
For dettet eventet vil jeg ha 3 ostesuffléer på menyen:
- Klassisk Ostesufflé
- Tre oster
- Chevre og tranebær

Hva med tilbehør?
- Ostesuffléen vil serveres med en spesialkomponert salat og hvitløksbaguetter
- Du kan også bestille vinpakke i tillegg om ønskelig - og få med en vin som passer godt til suffléen.

Hva om vi er flere enn 4?
En tradisjonell Ostesufflé er som regel nok til å mette 4. Det er ikke noe problem å være færre. Min erfaring er at vi aldri sliter med å spise opp ;) Er dere flere går det også fint - det blir kanskje bare litt færre på hver. Vil dere ha to suffléer kan vi få til det og - men ta kontakt på forhånd. Det er de færreste ovner som har plass til det - så da må vi tenke litt smart.

Er det trygt?
- Jeg vil komme alene på eventet - og vil sørge for å ta koronatest kort tid før.
- For øvrig vil alle smittevernbestemmelser og råd følges.

Er det godt?
Motivasjonen min for dette eventet er at jeg har laget hundrevis av ostesuffléer for venner og bekjente over de siste 10 årene. Nesten hver gang er reaksjonene det samme. Det er en av de beste rettene de noensinne har smakt - og de har aldri fått det servert, turt å lage det selv eller hørt om det før.

Det synes jeg er for galt... Derfor har jeg tatt det på meg å dele sufflégleden med flere.

Bestill Ostesufflé

Kampen • 0653 Oslo, No State/Province, Norway

Google Map of 0653 Oslo, No State/Province, Norway

Sufflékokken

+4791717154

simon@filmgrail.com