Anu Taul x Augustiõhtu meloodiad

Teisipäev, 20. august kell 20:00 - 21:00

Väravad ja kohvik on avatud alates kell 18.30-st. VIP paketiga külastajatel palume laud eelnevalt ette broneerida (vähemalt üks nädal enne kontserti). VIP õhtusöögi algus on kell 19.00.

Ööbikuoru Villa • Ööbikuoru Villa, 66296 Tiidu küla, Rõuge vald, Võrumaa, Eesti

Piletimüük internetis on möödas.

🌻Augustikuu sumesoojad õhtud on loodud imeliste meloodiate kuulamiseks. Sel korral pakub muusikalist naudingut muusik Anu Taul. Kindlasti mäletame 2004. aastal Eurovisioonil osalenud ansamblit Neiokõsõ.🌻

Anu Taul on laulja ja laulukirjutaja, kes pärineb kunstnike, muusikute ja pillimeistrite suguvõsast. Oma loomingus lähtub ta loodusest, selle rütmidest ja mustritest, helidest ja värvidest. Samuti inspireerivad teda meie esivanemate pärimuslikud jäljed, pärandkultuur ja soome-ugrilik ilmatunnetus. Anu vokaal on tundlik ja sügavamaid hingekeeli puudutav, viies kuulaja omamoodi rännakule iseendasse.

Ülemöödunud suvel ilmus Anul album ,,Metskass”. Uue albumi tekstid ja nende põhjal valminud lood on sündinud Haanimaa kuplilisel maastikul ning räägivad ennekõike suhetest – suhetest loodusega ja suhetest inimeste vahel.

Kes soovib lisaks muusikalisele elamusele ka kunsti, saab Tartus Lodjakojas vaadata muusiku esimest portreemaalide näitust "Muusikamaal", milles ta portreteerib Eesti muusikuid. Näitus on avatud kuni 19. augustini.

Võimalus soetada tavapilet või kolmekäigulise õhtusöögiga VIP-pilet koos broneeritud kohaga kontserdi nautimiseks. Õhtusöögi valmistab ja paneb kokku meie imeline toiduvõlur peakokk Aleksanders Fomins.

Kui ostad VIP piletid, siis anna meile kindlasti vähemalt nädal aega ette teada, mitmele inimesele laua broneerime (kohapeal ei ole muudatused kahjuks enam võimalikud).

Kontserdi algus kell 20:00 ja VIP paketi puhul algus kell 19.00.

🌾Tavapilet hinnaga 10€.
🌾Kolmekäigulise õhtusöögiga pilet 45€.

Pileteid on piiratud kogus, sest sel korral toimub kontsert meie suveterrassil, vaatega Pesapuu tornile.

Soeta piletid Fientast https://fienta.com/et/o4989-98806.

Ööbikuoru Villa, 66296 Tiidu küla, Rõuge vald, Võrumaa, Eesti

Google Map of Ööbikuoru Villa, 66296 Tiidu küla, Rõuge vald, Võrumaa, Eesti

Ööbikuoru Villa

5099666

villa@oruvill.ee