Κρασί έξω απο το κουτί

Sat 20. June 2020 at 10:00 - 17:00

Οινοποιείο Εκφράσεις · Χανδριά, Λεμεσός, Cyprus

All tickets have been sold out.

Το Οινοποιείο Εκφράσεις το Σαββάτο 20 Ιουνίου και τη Κυριακή 21 Ιουνίου στις 10πμ σας προσκαλεί σε μια ανεπανάληπτη οινική εμπειρία. Ο Χρήστος Βασιλειάδης, ιδιοκτήτης και οινοποιός, θα σας ξεναγήσει στα πιο συναρπαστικά αμπέλια του κτήματος στις κορυφές της Μαδαρής. Η μέρα ξεκινά με μια σύντομη ενημέρωση τοπογραφικού χαρακτήρα, συνεχίζει με μια ευχάριστη και εκπαιδευτική βόλτα στο κτήμα και ολοκληρώνεται με μια εκτενή παρουσίαση των συλλογών κρασιού Madari Hills Collection, Hillside Collection και Late Harvest Series στους χώρους του οινοποιείου. Κατα τη διάρκεια της μερας θα προσφερθεί καφές, σνακς καθώς και συνοδευτικές πιατέλες τυριών κατα τη διάρκεια της παρουσίασης.

Λόγω του γεγονότος οτι θα τηρηθούν αυστηρά όλα τα σχετικά υγειονομικά πρωτόκολλα και λόγω του περιορισμένου αριθμού θέσεων για κάθε ημέρα της παρουσίασης απαιτείται προ κράτηση και θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Το κόστος συμμετοχής ανα άτομο καθορίζεται στα 25 ευρώ. Με το τέλος της παρουσίασης ο κάθε συμμετέχοντας θα λάβει ως δώρο συμμετοχής το πρόσφατα κυκλοφόρητο Madari Hills Collection Ραψωδία 2019.

Κρατήστε τη θέση σας τώρα και απολαύστε μια ανεπανάλυτη εμπειρία, δοκιμάζοντας μαζί μας και πάντα σκεπτόμενοι έξω απο το κουτί !!!

Register

Organiser

Οινοποιείο Εκφράσεις ΛΤΔ

Phone: 25211604

E-mail: info@ekfraseiswinery.com

Location

Οινοποιείο Εκφράσεις · Χανδριά, Λεμεσός, Cyprus

Google Map of Χανδριά, Λεμεσός, Cyprus