Idavoll gathering

Wed 29. January 2020 at 18:00 - 22:00

Ostara Bar · Kirkegata 20, Norway

Online ticket sales has ended.

Skli inn i ambient-rommet til Idavoll på Ostara Bar onsdag den 29.januar

Idavoll er en ambient musikk opplevelse som inkluderer velvære og kunsten å skape det sensoriske selvet sammen. Det har utviklet seg som et samfunnsmessig behov for å feire fellesskapet, smaksopplevelser, tilstedeværelse, jording av kropp og sjel, og for å sette sitt indre kompass i retningen av egenkjærlighet.

Rommet er konstruert for sanseopplevelser som inviterer den som opplever å slippe inn sitt sensoriske selv: hvordan vi hører, lukter, smaker, berører, og ser. Vårt midtpunkt er musikk som er bevist å kunne gi dype psykologiske og subliminale effekter på mennesker. Vi setter sammen musikalske artister og inviterer dem til å spille ambient musikk som kan variere fra instrumental til vokal til modulære til DJ sett.

Det er ikke bare musikken som får fokus i rommet. Kunst og spirituell tradisjoner er også med i opplevelsen av ambient-rommet. Kvelden starter derfor med en te-seremoni, som holdes av Spill the Tea. Gjennom te kan vi nyte felleskapet i stillhet og la selvet være i rommet av tilstedeværelse.

Denne kvelden er det Verde som står for musikken. Det blir analog modulær med DJ sett. Utover kvelden vil du også bli servert matretter fra Ostara Bar. Du får dermed utforsket nye smaker, samtidig som du dykker inn i tilstedeværelsen av ambient-rommet.

Vi spiller ambient musikk, det betyr at det er vanskelig for tankene å følge lydene, noe som betyr at du kan være fri i hodet. Vi føler alt det som er i rommet, menneskene og energien, og det vi føler gir vi tilbake til rommet i form av lyd, dermed oppstår det en «connection».

Kanskje det blir en meditativ opplevelse for deg, men kanskje ikke...du vil oppleve å være i selvet, akkurat der du trenger å være i øyeblikket. Der du klarer å være tilstede, der vil du også oppleve det å være “hjemme”.

Ordets opprinnelse: Idavollen (norrønt: Iðavǫllr) er et mytisk sted i norrøn mytologi hvor gudene (æsene) møtes til lek etter at «Kosmos er ferdig innrettet».

Pris: 360,- (inkluderer musikk opplevelse og te seremoni. Annet drikke og mat kan kjøpes på stedet)

Tid: 18.00 - ca 22.00 (tid kan variere ettersom arrangementet skapes i fullstendig flow)

Max 12 personer for eventet

Buy ticket

Organiser

Ostara Bar

E-mail: post@ostarabar.no

Location

Ostara Bar · Kirkegata 20, Norway

Google Map of Kirkegata 20, Norway