ART & SCIENCE ΜICROFORUM III: Body & Emotional Intelligence

Monday 26. February at 18:00 - Friday 1. March at 23:00

δείτε τις μεμονωμένες δράσεις για ακριβείς ώρες

Διάφορες τοποθεσίες, δείτε τις μεμονωμένες δράσεις • Various, Attica, Greece

Online ticket sales has ended.

Η τρίτη έκδοση του Art & Science Micro Forum εστιάζει στους εσωτερικούς μας κόσμους και στο πώς αυτοί επηρεάζουν εμάς και τους γύρω μας. Σε μια εποχή όπου ο δημόσιος διάλογος επικεντρώνεται στην εξέλιξη της τεχνητής νοημοσύνης, την εικονική πραγματικότητα και την έντονη χρήση τεχνολογιών που ενισχύουν την ψηφιοποίηση της ανθρώπινης εμπειρίας, επιλέγουμε να φωτίσουμε τα πιο ήσυχα τοπία των εσωτερικών μας κόσμων: του ανθρώπινου νου, της ψυχής και της νοημοσύνης των συναισθημάτων. Aντλούμε υλικό από την ανθρωπολογία και την ψυχολογία σε σύνδεση με τον χορό, και προσκαλούμε το κοινό σε μια σειρά από παραστατικές δράσεις, εργαστήρια και ομιλίες.

Το Art & Science Μicro Forum αποτελεί μια πρωτότυπη καλλιτεχνική και επιστημονική συνάντηση που ξεκίνησε το 2022 ως μια αναπάντεχη ημερίδα. Χορευτές, χορογράφοι, επιστήμονες, τεχνολόγοι και το ευρύ κοινό βρέθηκαν μαζί για μία μέρα προκειμένου να εξερευνήσουν τους κόσμους που γεννά η σύμπραξη του χορού και του σώματος με την επιστήμη και την τεχνολογία. Μέσα από επιτελεστικές δράσεις, ομιλίες, speed dating και εργαστήρια επιxειρήθηκε η διαμόρφωση μιας πλατφόρμας διαλόγου και πειραματισμού πάνω στα όρια των τεχνών και της επιστήμης. Για το Flux Laboratory Athens η επανεξέταση της κίνησης ως εργαλείου σκέψης και δράσης αποτελεί πρωταρχικό ζήτημα.

*Ολες οι δράσεις θα λάβουν χώρα στο κτίριο του Flux Laboratory Athens, Γεροντα 12 & Δαιδάλου, 10558, ΕΚΤΟΣ των δράσεων της Δευτέρας 26 Φεβρουαρίου όπου θα λάβουν χώρα στο κτίριο της οδού Παλαιολόγου Μπενιζέλου 5, 105 56 στον 1ο όροφο.

Διάφορες τοποθεσίες, δείτε τις μεμονωμένες δράσεις • Various, Attica, Greece

Google Map of Various, Attica, Greece

Flux Laboratory Athens

athens@fluxlaboratory.com