8η Ημερίδα Ψυχικής Υγείας με Θέμα "Ευτυχία και Καλοσύνη στη Σύγχρονη Κοινωνία"

Saturday 5. October at 18:30 - 21:00

Μουσείο Ιστορίας Πανεπιστημίου Αθηνών, Tholou, Athens, Greece

Το Ελληνικό Κέντρο Συναισθημάτων ανακοινώνει με χαρά τη διοργάνωση της 8ης Ημερίδας Ψυχικής Υγείας, με θέμα "Ευτυχία και Καλοσύνη στη Σύγχρονη Κοινωνία". Η ημερίδα θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 5 Οκτωβρίου 2024, από τις 18:00 έως τις 21:00, στο ιστορικό κτήριο του πρώτου πανεπιστημίου της Ελλάδος, το Πανεπιστήμιο Όθωνα, το οποίο σήμερα στεγάζει το Μουσείο Ιστορίας Πανεπιστημίου Αθηνών στην Πλάκα.

Η εκδήλωση αυτή έχει ως στόχο να εξερευνήσει την επίδραση της καλοσύνης στην ψυχική υγεία και τη σχέση της με την ευτυχία, εστιάζοντας στις προκλήσεις και τις ευκαιρίες που παρουσιάζονται στη σύγχρονη κοινωνία. Μέσα από εισηγήσεις διακεκριμένων ειδικών στον τομέα της ψυχολογίας και της ψυχικής υγείας, θα δοθεί η ευκαιρία στους συμμετέχοντες να ενημερωθούν για τις τελευταίες επιστημονικές εξελίξεις και να αναπτύξουν πρακτικές δεξιότητες που μπορούν να εφαρμόσουν στην καθημερινή τους ζωή.

Στην ημερίδα θα παρουσιαστούν τα αποτελέσματα των κοινωνικών και φιλανθρωπικών δράσεων του κέντρου, μελέτες και έρευνες του Ελληνικού Κέντρου Συναισθημάτων πάνω στην κοινωνική συναισθηματική μάθηση, τη βελτίωση του επιπέδου ευτυχίας, τα αποτελέσματα της έρευνας πάνω στη συναισθηματική νοημοσύνη των Ελλήνων, και περιπτώσεις της βραχυπρόθεσμης συμβουλευτικής Expansion. Στην ημερίδα θα παρευρεθούν επιστήμονες του χώρου και συνεργάτες του κέντρου. Στο τέλος της ημερίδας θα υπάρχει ειδικό διαδραστικό εργαστήριο για όσους θέλουν να βελτιώσουν τα επίπεδα ευτυχίας και καλοσύνης στη ζωή τους.

Το αναλυτικό πρόγραμμα και οι ομιλητές θα ανακοινωθούν σύντομα.

Η συμμετοχή στην ημερίδα είναι δωρεάν, ωστόσο απαιτείται προεγγραφή λόγω περιορισμένων θέσεων. Για περισσότερες πληροφορίες και εγγραφές, παρακαλούμε επισκεφθείτε την ιστοσελίδα του Ελληνικού Κέντρου Συναισθημάτων στη διεύθυνση www.drasi.eu ή επικοινωνήστε μαζί μας στο τηλέφωνο 210-9841088.

Σας προσκαλούμε όλους να συμμετάσχετε σε αυτήν την ξεχωριστή εκδήλωση και να συμβάλετε στη διάδοση της καλοσύνης και της ευτυχίας στην κοινότητά μας.

Με εκτίμηση,

Ελληνικό Κέντρο Συναισθημάτων

Selection

change

Δωρεάν Είσοδος

0.00

Free

Contacts

change
For contacting you regarding your purchase if needed.

Payment method

Hellenic Emotional Center

2109841088

info@drasi.eu