7-päevane väljakutse ''selguse loomine''

Esmaspäev, 2. september - Pühapäev, 8. september kell 13:00 EEST

Väljakutse toimub meili teel

Piletimüük internetis on lõppenud.

''Ja kuivõrd lahe see on, mis minu seest välja tuleb! Väga palju ''wow'' hetki on üles tulnud. Väljakutse mõttes ikka no nii väärt asi! On tunda, et oled siia nii palju just ennast sisse pannud, sinu hea energia kannab ja hoiab nagu oleksidki siin minu kõrval neid teemasid arutamas.'' - Maarika, augustikuu väljakutses osaleja.

Augusti väljakutses osales 53 maagilist naist, kes jõudsid lähemale iseendani ja enda tõeni.

Selguse väljakutse tuleb taas! 02.09-08.09

Selgus ehk kuhu sa liigud ja miks sa liigud on ülimalt oluline. See on miski mis aitab sul päriselt samme teha ja järjepidevana püsida.

Olgu see siis tööalaselt, suhetes, tervises, mõtteviisis, elustiilis. Enne kui hakkad tühja rapsima ja emotsiooni pealt tegutsema on oluline on teada, kuhu ja miks sa oled teel.

Olen ise selle vea teinud ja näen teisigi tegutsemas sihitult. Tehakse natuke siit ja natukene sealt, midagi saab justkui tehtud ka, aga samas nagu ei saa ka...

Tegu on mini väljakutsega, mille toel saad iseennast paremini tundma õppida, liikuda lähemale selleni, mis sind päriselt ka sütitab, saad selgust selles, mida oled väärt ja mida enda ellu rohkem soovid ning oled valmis tegema ka vajalikud esimesed sammud.

7-päevane mini väljakutse

02.09-08.09

Teemad:

1.päev- enese tundmaõppimine.
2.päev- väärtused ja standardid.
3.päev- unistuste ja soovide kaardistamine.
4.päev- piiravad uskumused.
5.päev- esimesed sammud.
6.päev- reflekteerimine
7.päev- Q & A hommik zoomis, kell 11:00

Väljakutse toimub meili teel!

  • ''Alguses mõtlesin, et ''ah võtan osa, mis seal ikka ega palju selle nädalaga ei saa,'' aga tegelt nii huvitav kuidas on tulnud palju asju üles ja tõesti eriti nende uskumustega, et ''appi, ma usun selliseid asju?'' et tegelt tean, see pole tõsi, aga ikkagi usun millegipärast. Ulme lihtsalt mis soga me endale tegelikult räägime ja kui palju see mõjutab.'' - Marie, augustikuu väljakutses osaleja

  • ''Ma olen nii meeletult õnnelik, et osa võtsin. Juba praegu tunnen nii palju suuremat rahu endas ning sihid silme ees on no nii palju selgemaks läinud. Kuulan videosid mitu korda päevas, täielik mindseti muutus on juba toimunud. See väljakutse on mind tohutult aidanud. Aitäh, et teed seda, mida sa teed.'' - Kaisa, augustikuu väljakutses osaleja.

  • ''Juba kolme päevaga olen päriselt nii palju enda kohta õppinud. Pean tunnistama, et ei ole minu jaoks kerge olnud, päris keeruline on sügavale enda sisse vaadata ja vastuseid otsida. Aga samas huvitav avastada asju, mida oodatagi ei osanud. See keerukus on seda väärt. Mõistan iseennast juba veidi rohkem.'' - Teele, augustikuu väljakutses osaleja.

Esmaspäevast laupäevani saabub sulle minu poolt kiri koos teemakohase video ja töölehega, kus on küsimused millele vastata.

Pühapäeval, 08.09 teeme koos väljakutse lõpetamiseks ühe hommikuse videokõne kell 11:00, kus jagan enda lugu ja vastan kõigile tekkinud küsimustele, saate jagada taipamisi ja mõtteid.

Väljakutset läbid küll iseseisvalt, aga olen sinu jaoks alati olemas!

Tavapilet 22€

Kui soovid minu tegemisi rohkem toetada, on võimalik soetada ka toetaja pilet, 30€, mille puhul saadan sulle kingitusena ka enda ''andestamise meditatsiooni.''

Lisaküsimuste korral kirjuta [email protected] või kirjuta instagramis @anetejuurik.

Kohtume juba 02.09-08.09! :)
Anete