Mt. Rushmore στο Ον Οff με την Monica Hunken 15/09

Online ticket sales has ended.

See other occurrences

Mt. Rushmore 

με την Monica Hunken

15/09

-scroll down for english-

Μια πανκ ροκ, ταξιδιωτική περιπέτεια στο χρόνο

Το "Mt. Rushmore" είναι μια εκρηκτική πανκ ροκ περιπέτεια που μεταφέρει το κοινό στη σκοτεινή και επαναστατική πλευρά της εποχής του Ρήγκαν στην Καλιφόρνια. Εκεί, οι θεατές καλούνται να βοηθήσουν την δραματουργό και ερμηνεύτρια Μόνικα στην αποστολή της να σώσει τη μητέρα της από μια ζωή γεμάτη θλίψη και συντηρητισμό. Πρόκειται για μια αληθινή περιπέτεια δράσης των 1980s - γεμάτη κατασκοπεία, απροσδόκητες φιλίες και μια ευκαιρία για λύτρωση. Το "Mt. Rushmore" περιλαμβάνει πρωτότυπα τραγούδια και κλασικά κομμάτια της πανκ ροκ σκηνής, που εκτελούνται ζωντανά.

"Το Mt. Rushmore τα έχει όλα: δυναμικότητα, θυληκότητα, ταξίδια στο χρόνο, πανκ ροκ, πολιτικό ακτιβισμό, οικογενειακές δυναμικές, τα '80s και ζωντανή μουσική. Υπάρχει αδικία, θανάσιμη εταιρική κακοδιαχείριση, ένας πολιτικός που καλλιεργεί τον φόβο και κατασκοπεία. Όμως υπάρχει και ελπίδα, δύναμη και χιούμορ. Είναι σαν να πήρες το The Americans, το έκανες DIY επιστημονική φαντασία με έντονη κοινωνική συνείδηση, και το έβαλες πάνω σε μια Black Flag soundtrack. Είμαι μέσα!"

DC Metro Theatre

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ:

Συγγραφέας / Ερμηνεύτρια: Monica Hunken
Co-Directors: Theresa Buchheister and Nehemiah Luckett
Dramaturg: Josh Bisker
Music Director: Phil Andrews
Play Consultant: Melissa Chambers

Το "Mt. Rushmore" σας καλεί να ταξιδέψετε πίσω στο χρόνο, να γίνετε μέρος μιας επαναστατικής εποχής και να ζήσετε από κοντά την ένταση, την ενέργεια και τον παλμό της πανκ ροκ σκηνής. Μια μοναδική θεατρική εμπειρία.

https://www.monicahunken.com/what-we-do

Monica Hunken(she/they)

Η Monica Hunken είναι ακτιβίστρια, αφηγήτρια και εκπαιδεύτρια, που δημιουργεί ντοκιμαντέρ-παραστάσεις εμπνευσμένες από τις διεθνείς ποδηλατικές της περιπέτειες. Αυτήν την περίοδο περιοδεύει με την σόλο μουσική της παράσταση "Mt Rushmore", η οποία αναπτύχθηκε κατά τη διάρκεια της παραμονής της σε καλλιτεχνικές διαμονές στο SPACE on Ryder Farm και το Fish Factory στην Ισλανδία. Έχει εμφανιστεί σε πολλά φεστιβάλ, όπως το On Women Theater Festival στη Νέα Υόρκη, το Exponential Theatre Festival, το MKE Fringe και το Διεθνές Φεστιβάλ Θεάτρου στην Αθήνα. Είναι επίσης υπότροφος του CulturePush και αναπτύσσει ένα project με drag performances στο Μπρούκλιν για το 2023/2024, με τίτλο "DragCycle".

Έχει συνιδρύσει τη θεατρική ομάδα Al Límite Collective, με την οποία έχει περιοδεύσει σε όλη την Ευρώπη το καλοκαίρι του 2023, προσφέροντας εργαστήρια αφήγησης και παραστάσεις δρόμου. Η ομάδα προσκλήθηκε από το Freedom Theatre στην Τζενίν της Παλαιστίνης, για το ετήσιο Φεμινιστικό Φεστιβάλ τον Σεπτέμβριο του 2023. Στις ΗΠΑ, έχει συχνά συμμετάσχει σε κοινωνικούς αγώνες και καλλιτεχνικές δράσεις για θέματα περιβάλλοντος και δικαιοσύνης. Διετέλεσε συντονίστρια δημιουργικών δράσεων σε οργανισμούς όπως το Beautiful Trouble και το Greenpeace, ενώ συνίδρυσε και την ομάδα NYBike Dance.

Η Monica έχει λάβει πολυάριθμες βραβεύσεις, συμπεριλαμβανομένου του Petrolio Performance Art Award το 2017, για την καλλιτεχνική της δέσμευση σε επείγοντα κοινωνικά ζητήματα.

.....................................................................

en.

MT. RUSHMORE Mt. Rushmore is a punk rock, time travel voyage that flings audiences into the throes of the rebellious fringes of the Reagan era in California, where they are tasked with helping playwright and performer Monica on her quest to save her own mother from a lifetime of grief and Conservatism. This is a true 1980s action adventure - packed to the brim with espionage, unexpected friendships, and even a shot at redemption. Mt. Rushmore features original songs and punk rock classics, performed live. "Mt Rushmore has it all: badass women, time travel, punk rock, political activism, family dynamics, the ’80s, and live music. There’s injustice, deadly corporate malfeasance, a fear-mongering politician, and espionage. But also hope and strength and humor. It’s like you took The Americans, made it a DIY sci-fi with a strong social conscience, and set it to a Black Flag soundtrack. I’m in. " -DC Metro Theatre WHO:

Writer / Performer: Monica Hunken

Co-Directors: Theresa Buchheister and Nehemiah Luckett Dramaturg: Josh Bisker Music Director: Phil Andrews Play Consultant: Melissa Chambers

https://www.monicahunken.com/what-we-do

.........................................................................

https://ovoffstudio.gr
.........................................................
Που;
Ον Οff Studio
Φειδιππίδου 22, Αθήνα
3ος όροφος

..............

Πότε;
Κυρ. 15/09
ξεκινά: 21.00

https://ovoffstudio.gr
.........................................................

Ov Off studio • Feidippidou 22, 3rd floor, 115 27 Athens, Attika, Greece

Google Map of Feidippidou 22, 3rd floor, 115 27 Athens, Attika, Greece

Ov Off Studio

6936250571

mayastamati@gmail.com