VIVITA Junior: Kaleidoskoop - värvide ja mustrite imeline maailm

Laupäev, 7. august 2021 kell 11:00 - 13:00

VIVISTOP Telliskivi leiutamislabor • Telliskivi 60a/5, Tallinn, Eesti

Kõik piletid on hetkel välja müüdud.

VIVITA Junior töötuba toimub 7. augustil kell 11.00-13.00.

Junior töötoad on mõeldud koolieelikutele, lastele vanuses 5-8. Kuna lapsed on veel pisikesed, tuleb VIVITA Junior programmi töötubades osaleda koos ühe lapsevanemaga või vanema õe, vennaga.

| Töötoa sisu |
Kaleidoskoop on mänguasi, mis on lummanud nii meie vaarvanemaid, emasid kui ka isasid. Aga kuidas see töötab, mida tähendab valguse peegeldumine ja murdumine ning kuidas need mustrid ikkagi sinna toru sisse tekivad? Töötoas meisterdame kaleidoskoobi, mille saame hiljem isikupäraseks kujundada.

Töötuba toimub eesti keeles. Peale töötuba vabategevust ei toimu.

Kui oled pileti soetanud ning selgub, et ei saa osaleda - palun anna sellest märku [email protected].

| Programmist |
VIVITA Junior programmi raames korraldame VIVISTOP Telliskivi ruumides koolieelikutele töötubasid, mille käigus lapsed saavad avastada teadus- ja tehnoloogiamaailma. Väikesed lapsed on avatud õppimisele ja nad on loomu poolest uudishimulikud. See on suurepärane iga, et läbi heade õpikogemuste sillutada teed teadmisteni, kuidas maailm meie ümber töötab. Läbi mängulise lähenemise, käed-külge tegevuste ja katsetamise proovime igas töötoas leida vastuseid laste KUIDAS ja MIKS küsimustele, muutes nad väikesteks teadlasteks.

VIVISTOP Telliskivi leiutamislabor • Telliskivi 60a/5, Tallinn, Eesti

Google Map of Telliskivi 60a/5, Tallinn, Eesti

VIVISTOP Telliskivi

tallinn@vivita.ee