WORKSHOP STRESS, DEPRESSIOON JA LÄBIPÕLEMINE

Kolmapäev, 30. september 2020 kell 16:00 - 19:15

Põhjalik 3 tunnine koolitus stressist, depressioonist ja läbipõlemisest.

Zoom´is

Piletimüük internetis on lõppenud.

Noviti Vaimse Vormi Workshopid jätkuvad teemaga „Stress, depressioon, läbipõlemine“. Need märksõnad, ei kuulu ainult vaimse tervise spetsialistide sõnavarasse, vaid kõlavad läbi ühiskonna kõikide gruppide. Need on seisundid, millega enamik meist kokku on puutunud ja mille eest keegi kaitstud ei ole. Mis on nende erinevus ja mis neid ühendab? Kuidas ennast kaitsta ja millal otsida professionaalset abi?

Töötoas läheneme kõnealustele probleemidele praktiliselt. Käsitleme viise, kuidas haavatavust vähendada, emotsionaalset seisundit kaitsta ja toimetulekut suurendada.

Töötuba viib läbi Margus Laurik, kes on atesteeritud kliiniline psühholoog-psühhoterapeut ning kognitiiv-käitumuslik terapeut. Ta on lõpetanud Tallinna Ülikooli psühholoogia bakalaureuse- ja magistriõppe ning on läbinud kognitiiv-käitumusliku psühhoteraapia täieliku väljaõppe. Lisaks on ta täiendanud ennast lahenduskeskse lühiteraapia, pereteraapia ja skeemiteraapia vallas. Psühholoogina on ta töötanud alates 2008. Alates 2011 on peamisteks tööülesanneteks olnud noorte ja täiskasvanute psüühika- ning käitumishäirete psühhodiagnostika ning psühhoteraapia.

Eesmärgiga kaitsta meie kõigi tervist on workshop´i asukoht muutunud ja toimub Zoom keskkonnas!

Workshop’e viib läbi Noviti nõustamis- ja koolituskeskus koostöös WORKLAND’iga.

Noviti OÜ

info@noviti.ee